hidup berani untuk gagal "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL"..itulah kata kunci yang telah diberikan oleh pemilik blog Denaihati.blogspot.com yang telah membuat satu contest untuk penutup tahun 2009 .Contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini yang telah aku ketahui melalui blog Denaihati sendiri dan bagi aku ianya sangat bagus kerana dapat menggalakkan para-para blogger agar lebih mendalami ilmu seo yang telah dipelajari oleh mereka.Contest seo dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini telah berjaya menarik ramai blogger untuk menyertainya kerana hadiah yang ditawarkan kepada pemenang contest seo dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini bolehlah dikatakan agak lumayan.
Tetapi aku menyertai contest seo dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini bukanlah semata-mata untuk mengejar hadiah yang telah ditawarkan tetapi sekadar ingin mencuba beberapa teknik tittle seo yang telah aku pelajari samaada menjadi atau tidak,jika menang alhamdulilah tetapi jika kalah tidak mengapa kerana kita harus mencuba dan untuk HIDUP kita mestilah BERANI UNTUK GAGAL betul tak?:).

Aku amat menggalakkan kepada semua blogger agar menyertai contest seo dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL"ini kerana ialah adalah satu aktiviti yang sihat disamping dapat memeriahkan lagi dunia blogging kita ini jadi janganlah berasa takut untuk menyertai contest ini kerana takut GAGAL kerana kita HIDUP mesti perlu BERANI UNTUK menghadapai apa jua cabaran.

Ok kepada sesiapa yang hendak cuba-cuba nasib bolehlah menyertai contest seo dengan dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini dan mana tahu jika anda bernasib baik anda akan mendapat hadiah berbentuk wang tunai bernilai RM500 setiap seorang jika blog anda tersenarai di ranking 1 - 5 dengan menggunakan sesawang pencarian google.com.my berdasarkan browser firefox dengan menggunakan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dan jika blog anda tersenarai di ranking 6 - 10 anda akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.lumayan bukan?.

Dan bukan itu sahaja pemilik blog Denaihati.blogspot.com ini juga sangat bermurah hati untuk memberikan RM10 untuk setiap referral yang anda buat dengan memperomosi contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini jadi rajin-rajinlah anda memperomosi contest ini kerana dengan banyaknya referral maka banyaklah duit yang anda akan dapat dan anda pasti tersenyum walaupun anda GAGAL dalam contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini hehe.Jadi jangan lupa memasukkan nama blog aku di ( saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog arieyblog.blogspot.com.)

Selain itu hadiah bernilai RM50 juga menanti kepada sesiapa yang menyertai contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini tetapi penyertaan anda itu mestilah yang ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen di blog Denaihati.blogspot.com.

Ok syarat-syarat untuk menyertainya contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini bolehlah anda tengok diblog Denaihati supaya anda layak mendapat hadiah yang ditawarkan jika blog anda berada di rangking yang telah aku sebutkan diatas.Dan berbanyak-banyak terima kasih diucapakan kepada DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare kerana telah menjadi sponsor untuk contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" ini semoga selepas ini lebih banyak lagi contest yang akan dibuat dan mendapat sponsor dari mereka.akhir kata dari aku HIDUP MESTILAH PERLU BERANI UNTUK GAGAL SUPAYA HIDUP KITA LEBIH BERJAYA DI KEMUDIAN HARI.

8 comments:

  1. rajinnye ko wat contest huhu ;( aku je beluym masuk contest memane wwooo eh ko online ke? lame tak nampak

    ReplyDelete
  2. bkn aku yg buat contestla..pc aku ada problem sikit nak on9 pun kena pinjam org punya..sedih btol la nak repair xde duit plak

    ReplyDelete
  3. gud luck ariey..kalo menang leh lanje ice blended...huhuhu~ :D

    ReplyDelete
  4. nmpk gayanya mcm x mng je yana ramai sgt yg hebat2 ari pun x tau ddk no berapa hehe..kena belajar lg ni

    ReplyDelete
  5. bukan nak masuk ni kena ada facebook ker.. kan ko dah tutup akaun.. :-o

    ReplyDelete
  6. salam bro..huhuhu join la sekali contest sambil promote :D

    ReplyDelete
  7. mmg dh tutup dah denaihati ckp boleh join dulu daftar akaun facebook kemudian..http://denaihati.blogspot.com/2009/12/hidup-berani-untuk-gagal.html kalau x mng x pyhla daftar..sbb aku mmg x suka pun facebook tp yg lain2 semuadh follow

    ReplyDelete
  8. ko bila nak buat contest wazy

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.