test2 Berita baik kepada pengguna-pengguna Microsoft Window Yang tidak  berapa nak Genuine sangat  itu kerana hari ini aku nak berkongsi dengan anda semua Crack untuk membuatkan Microsoft window anda itu menjadi Genuine selama-lamanya dan selamat di pakai tanpa sebarang perasaan was-was.Tentu kadang-kadang anda berasa agak ketakutan kerana bimbang Microsoft Window anda yang tidak berapa nak genuine itu di blacklist oleh Microsoft apabila anda melayari internet.File Microsoft window genuine Advantage crack ini hanya sebesar 5.3mb dan boleh digunakan untuk Vista dan tidak juga dilupakan kepada yang tersayang iaitu Win 7 :).
Bagaimana cara nak mengetahui  Microsoft window anda itu genuine atau tidak?
screenshoot contoh Microsoft window office yang tidak ori.
screenshot.2 Untuk mengetahui samaada Microsoft window anda itu genuine atau tidak anda boleh gunakan software Microsoft genuine Advantage Diagnostic Tool yang boleh anda dapati secara percuma di bawah.
screenshoot microsoft genuine Advantage diagnostic Tool.
Capture 
Download software Microsoft genuine Advantage Diagnostic Tool .
Download Microsoft Window Genuine Advantage crack.
Semoga kedua-kedua benda ini berguna untuk anda.

16 comments:

  1. kawe pening men ng genuine ni boh..maslh la

    ReplyDelete
  2. sbb apa pening bohh..x dok peninglah :D

    ReplyDelete
  3. cool Ariey..tq..yg nih aku duk cari..hehe..tq2..best..:]]

    ReplyDelete
  4. huhu benda ni aku jumpa seleps 2 hari reformat pc,banyak gak software remover "tatoo" tu ,ape2 pun tq bro coz share kat sini

    ReplyDelete
  5. ok Wazy sharing is loving :D

    ReplyDelete
  6. Thanks a lot Ariey berkongsi sesuatu yg amat berguna & diperlukan ;;).......sharing is caring

    ReplyDelete
  7. Sama2 Naim nanti kalau ada lg yg lain aku share

    ReplyDelete
  8. hehe.. siplah info updatenya ^_^

    ReplyDelete
  9. aku sedut ariey crack ko nih ok..masuk mediafire aku leh kan..menjadi lah..banyak member aku wat semua best jer..

    ReplyDelete
  10. sedut nine nanti kalau ada yg best2 lg aku share skrg sibuk sikit

    ReplyDelete
  11. dulu2 susah betull kene beli window genuine mahal!

    ReplyDelete
  12. mmg betul tp skrg dh banyak dh crack dia bkn nk menggalakkan tp kalau nk beli yg ori mmg aku x mampu

    ReplyDelete
  13. mahal la weh da aku lagi sanggup tekan butang exit setiap kali dia kuar windo anda tidak genuin hahaahah

    tapi sekarang da ok da. huhu

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.