zspvnt
Apa khabar semua..semenjak selepas hari raya ni aku agak sibuk sedikit banyak benda yang aku kena buat jadi aku mungkin sudah tak ada masa untuk membuat tutorial yang panjang-panjang jadi sebab tak mahu biar blog ini bersawang aku hanya buat post yang ringan-ringan je sebagai contoh yang aku post sekarang ni hehe..kalau sesiapa yang nak kan wallpaper ni boleh download dekat bawah.Jika ada masalah tentang tutorial ,request tutorial atau ingin membuat sebarang pertanyaan boleh contact aku kat sini atau Ym aku ariey_xy@yahoo.com kalau aku on9 lah atau tinggal je pesanan dkt shoutmix ada masa aku balas.
Wallpaper ni semuanya ada sebanyak 163 yang semuanya cun-cun download dekat bawah
download

20 comments:

  1. haiya.. cari la wallpaper autumn ker.. summer dah lepas pun.. :p

    ReplyDelete
  2. azizan download2 lps ni masih byk yg cun2 dlm koleksi aku hehe

    ReplyDelete
  3. Autum nanti dulu tp dkt malaysia ada musim durian nanti aku bg wallpaper durian ko download ye

    ReplyDelete
  4. wow bnyk ko ade. pasni cari wallpaper model plak. amcam bro?. hehe

    ReplyDelete
  5. model aku x da la sbb x brp minat sgt hehe

    ReplyDelete
  6. biar btul acapz ni nak suh ustaz ariey cari wallpaper model.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. haha aah agak2la acapz tp aku bkn ustaz la ezany pandai2 je kau hehe

    ReplyDelete
  8. haha. aku gurau je :D. name ko dah mcm ustaz dah pon. ustaz akil = ustaz ariey. ha nk sme tu. hahaha

    ReplyDelete
  9. lawa ke amoi sedut jer hehe

    ReplyDelete
  10. banyak betul wallpapernya.. hmm.. donlod2..

    ReplyDelete
  11. hoho sempena ari alam sekitar ke?

    ReplyDelete
  12. haha x-po kepada sesiapa yg cintakan alam sekitar digalakkan mendownload

    ReplyDelete
  13. bagus2...tapi mcm kebanyakkannya warna hijau je...

    ReplyDelete
  14. aah syin byk warna hijau gambar lalang pun orgwat wallpaper jgk hehe

    ReplyDelete
  15. Good wallpaper hari raya ..Keep Posting


    Jack
    wallpaper hari raya

    ReplyDelete
  16. Good ma kali wallpaper ..Keep Posting


    Jack
    ma kali wallpaper

    ReplyDelete
  17. Good wallpaper ulang tahun ..Keep Posting


    Jack
    wallpaper ulang tahun

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.