Salam semua..hari ni aku nak tunjukkan bagaimana cara senang nak tambah kawan beratus sehari di facebook.Jika selama ini kita menambah kawan di facebook hanya menggunakan secara manual tentu sedikit sebanyak meletihkan kita betul tak?..Tapi sekarang dah ada software untuk kita tambah kawan beratus sehari secara automatik di facebook.Software yang aku nak share ni namanya Facebook Blaster Pro.Dan aku rasa software ni sangat berguna kepada mereka yang ingin berniaga didalam facebook.

Facebook Blaster Pro merupakan aplikasi yang multifungsi.Dengan Facebook Blaster Pro kita boleh menambah kawan secara automatik,Mengirim messages di inbox dan juga menhantar di wall kawan-kawan.Korang boleh tengok video di bawah ini untuk belajar cara-cara nak gunakan Facebook Blaster Pro ini.Link download ada di bawah.



Download

17 comments:

  1. wahh..macam menarikk..

    http://syedgraphix.blogspot.com/2011/01/kemenangan-penuh-kontroversi.html

    ReplyDelete
  2. wah mcm best..

    http://nescafeeais.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wow...menarik.macam2 dah skrg ek...

    ReplyDelete
  4. selepas tu kalau dah banyak orang.
    jadi apa pula.

    ReplyDelete
  5. style la bro

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/jom-kasi-bersih-sabtu-ni.html

    ReplyDelete
  6. great... http://workinglifetime.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. bagus jugak :)) .http://EmasOnline2u.com

    ReplyDelete
  8. bagus jugak :)) http://EmasOnline2u.com

    ReplyDelete
  9. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.