screenshot.4Google telah pun melakukan update keatas page ranknya lagi walaupun terdapat ura-ura yang mengatakan pihak google tidak akan lagi menggunakan page rank sebagai penilaian untuk sesuatu blog,kepada sesiapa yang mempunyai kenaikan page rank aku ucapkan tahniah dan kepada yang belum dapat atau tidak naik aku harap agar anda berusaha lagi untuk menaikkan page rank anda.Kepada sesiapa yang tidak tahu cara untuk menyemaknya bolehlah lihat disini.

Hari ini aku ingin berkongsi dengan anda semua sebuah laman web yang menyediakan widget untuk page rank.Widget yang disediakan oleh laman web ini kelihatan lebih cantik dan terserlah keayuaanya.Selain daripada page rank untuk google website itu juga ada menyediakan page rank untuk yahoo,Alexa dan Technorati.Untuk medapatkan widget ini anda bolehlah pergi ke halaman Rankwidget.Cara untuk menggunakannya sangat senang anda hanya perlu masukkan url blog anda kemudian copy kode yang diberikan.Setelah itu anda pastekan dia di dalam ruangan HtML/Add a gadget.Selamat mencuba aku ucapkan.


8 comments:

  1. Ariey, pagerank aku naik tiga jugak, mula2 kosong... pastu mendadak naik 3, rupanya google dah update pagerank...
    Kalau bukan kerana entri ko ni, mungkin aku x tau google dah update PR...

    ReplyDelete
  2. ye ke daus tahniah..semoga lps ni akan terus naik lg

    ReplyDelete
  3. pr 10 neon..aku pun nk jgk :D

    ReplyDelete
  4. aku dah lama jer dpt pr 10.. ko mesti ade pasan kan kat blog aku.. :p

    ReplyDelete
  5. yg ada tulisan lu kena beb tu ke..blog ko bkn stakat pr10 jer tapi Pr20 pun boleh haha

    ReplyDelete
  6. huhu. aku xnaik2 lagi. haha. xpe2. teruskan usha anda. ye aku berckp diri sndiri. hee

    ReplyDelete
  7. hehe acap x lama lg naikla..tungguuuuu..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.