Saksikan Video seorang pelukis yang gila seks sedang menunjukkan bakat terpendamnya dengan melukis kartun yang berpewatakkan lucah dan lepas tu siap cover balik la konon HAMPEH..




lepas aku tengok video ni lama-lama baru aku perasan mamat nie kidal rupanya.

21 comments:

  1. pndai ko cari balik vdeo ni. sori la..aku xprasan video tu camtu.sbb masa aku upload tu..video tu ok je

    ReplyDelete
  2. hehe..aku tengok tajuk dia aku pun try search dkt youtube nasib baik ada..

    ReplyDelete
  3. Hahaha.. nilah yg dinamakan otak lucah yg kreatif..

    ReplyDelete
  4. skali tgk lucah tp kreatif n gmbr pn menjadi...
    boleh tegelak jgk....

    ReplyDelete
  5. miftahuljannah gelakla puas-puas..layannn :)

    ReplyDelete
  6. mmg katun dia lucah.. tpnya kreatif kan.. dan lukisan dia cantik dan mmg x xpected akan jd benda2 yg lain bila dia cover..:)

    Apa2pun for sure dia sorang lelaki.. lelaki mmg kretif klu bab2 camtu..hi3..

    ReplyDelete
  7. ala perempuan pun apa kurangnya:P

    ReplyDelete
  8. haha dh tngok dh video ni dlu. 1st time tngok mmg tak sangka :))

    ReplyDelete
  9. Nazra mesti terkedu sekejap=))

    ReplyDelete
  10. wow .. good skill nice post :X

    ReplyDelete
  11. despite kelucahan yg tahap xhengat tu..
    itu menunjukkan die normal xile. haha
    in fact die lukis mmg flawless.
    pakai pen tu..im impressed

    ReplyDelete
  12. hehe sememangnya di btul2 berbakat..

    ReplyDelete
  13. Laju siot dia lukis
    macam kuda

    ReplyDelete
  14. kuda pun x laju mcm ni:D

    ReplyDelete
  15. Taukey..mesti dia ni selalu practice hari-hari.Sbb tu la berbakat.

    ReplyDelete
  16. Miaza mmg dh lama pun ni kira flasback balik la haha

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.