Korang rasa berminat tak nak mencuba memulakan perniagaan secara online?..Kalau rasa berminat mungkin panduan yang aku tunjukkan akan datang amat berguna untuk korang bermula membuat blogshop korang sendiri dengan menggunakan blogger.Aku tahu ramai lagi orang-orang yang berminat untuk menambah pendapatan secara sampingan didalam online tetapi kerana kurangnya pengetahuaan hajat mereka itu tidak kesampaian.Ditambah pula panduan untuk membuat blogshop ini tidak boleh didapati dengan secara percuma kebanyakkannya korang perlu membeli ebook untuk membuat blogshop korang sendiri.

Sebenarnya untuk membuat blogshop korang sendiri amat mudah sama seperti membuat blog seperti yang biasa cuma korang perlu memilih template yang agak bersesuaian dan aku sarankan agar menggunakan template gallery style supaya pembeli lebih mudah membuat memilih jenis barang yang ingin dibeli didalam blogshop korang itu.Okla pada post yang akan datang aku akan tunjukkan kepada korang semua khasnya newbie bagaimana untuk membuat blogshop yang kemas,membuat order form,memulakan perniagaan dengan menggunakan dropshipping tanpa memerlukan modal dan lain-lain lagi supaya korang dapat mula menambah pendapatan didalam online.Jadi jangan lupa untuk dapatkan panduaan itu dalam post aku yang akan datang dan jangan lupa untuk subscribe blog aku ini.Ok jumpa pada post yang akan datang.

6 comments:

  1. blog dah buat tapi tak boleh tambah page and tak da friend pun

    ReplyDelete
  2. hohoh..cepat2 la wat..letih nak cari skrip untuk blogspot nie..hehe :((

    ReplyDelete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.