Baru-baru ni google telah pun update page rank.Bila aku semak page rank untuk blog http://www.arieyblog.com aku sedikit tersenyum kerana blog aku telah mendapat page rank 3..Alhamdulilah..sekarang aku dah dapat balik page rank yang sama masa aku pakai blogspot dulu..macammana dengan blog korang ada peningkatan tak?.Aku harap agar korang pun mendapat page rank yang bagus juga.kalau page rank tak naik pun tak apa,..apa yang penting blogging mesti diteruskan :) .Dengan mendapat page rank ini aku akan cuba mengupdate blog ini dengan seberapa kerap yang mungkin dengan memberikan info dan tutorial yang berguna kepada korang semua.Terima kasih aku ucapkan kerana sentiasa berkunjung ke blog aku ni ya..Kalau aku free aku akan melawat blog kawan-kawan semua nanti.

#klik sini untuk tengok cara semak page rank
#klik sini cara untuk letak widget page rank dalam blog

7 comments:

  1. terebaik dah naik pr 3..tahniah :D

    ReplyDelete
  2. selamat ya, ajarin donk caranya...hehe

    ReplyDelete
  3. I would like to thank you for sharing your thoughts and time into the stuff you post!! Thumbs up





    Web Design

    ReplyDelete
  4. A great article indeed and a very detailed, realistic and superb analysis of the current and past scenarios.

    Education Consultants Pakistan

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada dibawah ini dan yang berkenaan dengan post sahaja dan semua komen akan ditapis dahulu sebelum ditampilkan.